Jubileumssymposium i Trondheim 1.-3. oktober 2021

Noregs Tamburlaug har tiårsjubileum i år, og i den forbindelse har vi planer om å arrangere et jubileumssymposium i Trondheim helga 1.-3. oktober. Helga fylles med faglig opplegg, som foredrag, paneldebatt, klinikker og en festkonsert, samt mange muligheter til å spille sammen. Vi skal vise fram grunnsteinene i de norske trommetradisjonene, men også bredden av det lauget driver med.

Det kommer mer info, og påmeldingsskjema etter hvert, men inntil videre vil vi be alle som er interessert i å holde av datoene.

Vi tar høyde for at smittesituasjonen fortsatt er usikker, og kommer til å ta en endelig avgjørelse tidlig i august på hvorvidt arrangementet kan gjennomføres. Ved gjennomføring vil vi naturligvis sørge for å overholde de gjeldende anbefalingene for smittevern.