Noregs Tamburlaugs 10-årsjubileum

Det er nå mulig å melde seg på tamburlaugets jubileumsfeiring i Rustkammeret i Trondheim 1.-3. oktober i år. Info om arrangementet og påmeldingsskjemaet finner du ved å trykke her, eller på fanen «10-årsjubileum» øverst på nettsiden.

Påmeldingsfristen er 15. august. Det vil være mulig å melde seg på etter det også, men deltakeravgiftene vil trolig øke etter fristen, og vi kan ikke garantere at man får måltider inkludert. Pass derfor på å ikke vente for lenge med å melde deg på hvis du har lyst til å få med deg dette arrangementet.

Vi tror dette blir årets tromme-happening i Norge, og gleder oss veldig til å samle lauget til et felles arrangement. Vi håper at så mange som mulig melder seg på, og at vi får en fantastisk, inspirerende og lærerik helg i Trondheim i oktober!

Velkommen til jubileumsfeiring!