Invitasjon til høstens 2 første tamburkvelder i Bergen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Detaljer fra en av Sundvor sine trommer

Hei alle tamburer og venner av NTL!

Vel overstått sommer!

Vi i styret er i god gang med å planlegge høstens program, og vi sender nå ut innkalling til høstens første tamburkveld. Vi vil samtidig takke for forslagene som har kommet inn på mail, vi har ikke kommet tilbake til dere enda ettersom vi ikke har hatt møte i høst. Sakene vil bli tatt opp på høstens første styremøte, og vi kommer tilbake til dere så snart vi har en klar plan. Vi er fremdeles og kommer alltid til å være veldig glad for innspill fra medlemmene våre, det er tross alt for dere vi legger dette opp.

Først litt informasjon:
Vi merker oss at Vestlandskappleiken
blir arrangert i Bergen i år. Vi vil oppfordre landsdelens tamburer til å sette hverandre stevne på dette arrangementet. Vi har i tillegg ambisjoner om å sette opp ett ensemble-innslag her som vi vil snakke mer om etter hvert.

http://hordalandfolkemusikklag.custompublish.com/vestlandsk…

Vi arrangerer to tamburkvelder i Bergen før kappleiken, både 29. august og 26. september. Begge er mandagskvelder, og vi samles i Bergen Kulturskoles lokaler i Strømgaten kl. 19.00. Her vil vi snakke om og svare på spørsmål ved høstens planer, vi vil svare på spørsmål folk måtte ha om teknikk, spillemåte og historie så godt vi kan, og ellers kan vi nevne at det er planer om å sette et sammen et foredrag som skal presentere slåttetromming som tradisjon på et grunnleggende nivå. Det skal samtidig nevnes at dette fremdeles er i idéfasen, og vi ønsker gjerne tilbakemelding fra dere tamburer. Det blir selvfølgelig også litt tromming, blant annet kan vi friste med at vi skal prøve oss på noen av Bens egne slåtter!

Ellers har vi også ambisjoner om å arrangere tamburtreff andre steder i landet. Det kommer mer informasjon når planene materialiserer seg.

Til sist kan vi nevne at facebookgruppen vår er et ypperlig sted å komme i kontakt med andre tamburer fra medlemmer og styre, eller å diskutere, drøfte, stille eller få raskt svar på mer (og mindre) uformelle spørsmål.

Hjertelig hilsen alle oss i Styret NTL

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *