Tamburkvelder i Trondheim våren 2023

Godt nytt år til alle tamburer!

Vi planlegger fire tamburkvelder i Trondheim i løpet av våren. De er på følgende datoer, og med følgende temaer:


Mandag 30. januar«Sjuspringaren», med Carl Haakon Waadeland


Tirsdag 28. februar«Moderne rudimenter – licks og tricks», med Anders Kristiansen


Mandag 27. mars«Min visjon», med Per Ole Iversen


Tirsdag 2. mai – Øving til 17. mai


Alle tamburkveldene er kl. 19:00 på Byscenen med mindre det kommer info om noe annet når det nærmer seg. I tillegg til temaene oppgitt over her, vil vi også spille slåtter, marsjer og diverse teknikkøvinger på pad sammen.

Ta kontakt med John Ivar Knutzen på jiknutzen@gmail.com hvis du har spørsmål.

Vel møtt!

Oppsummering av 10-årsjubileet

Noregs Tamburlaug feiret sitt 10-årsjubileum i Trondheim helga 1.-3. oktober 2021. Arrangementet besto av et tre-dagers faglig symposium, samt en jubileumskonsert og festmiddag på lørdag. Symposiet foregikk på Rustkammeret – militærmuseet i Erkebispegården, og konserten i ærverdige Herresalen, også den i Erkebispegården.

Bilde: Mattis Daae

26 deltakere fra hele landet møtte opp, og åtte av disse stilte også opp som foredragsholdere. På jubileumskonserten var vi hele 17 utøvere til sammen.

Ti år etter at lauget ble opprettet har vi endelig fått en logo, som ble avdekket under jubileumsarrangementet. Logoen er tegnet av kalligraf Bas Vlam:

I løpet av helga gjennomførte vi tambur- og mesterprøver, som resulterte i to nye tamburer og fire nye mestertamburer. I tillegg utropte vi Ingar Ben Nordby som hedersmedlem, for hans innsats for lauget gjennom mange år.

På konserten hadde vi fotograf Mattis Daae til stede. Her følger et knippe av bildene han tok.

Laugsmedlemmene har tilgang til alle bildene i laugets Dropbox-mappe. Bildene kan brukes så lenge man kreditterer fotograf Mattis Daae.